teeuwen tuin bos en parktechniek

NieuwsDe nieuwe Stihl 2019 catalogus is beschikbaar

STIHL WINKELSTELLING

KLAAR VOOR AFLEVERING!

3X TORO zero-turn grasmaaier

lees meer
Lid van de Groene HandWinterbeurt

Online aanmelden >>Adres

Mertstraat 5
5305 TE Zuilichem
Tel. 0418 - 671442
Fax 0418 - 672985
info@teeuwentuinmachines.nl

K.v.K. Tiel nr. 11010244

Openingstijden

Ma. t/m Vr.
8.00 - 12.30 uur
13.00 - 18.00 uur

Zaterdag
8.00 - 12.00 uur
13.00 - 16.00 uur

Gesloten:
24 t/m 26 december, 31 december en 1 januari 2019!


carraro iseki muratori sabo stiga stihl eliet viking aspen avant toro

 


Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk ook:

teeuwentuinmachines op youtube

Nieuws

Compleet nieuwe wandstelling met STIHL

We hebben onze showroom een update gegeven met een compleet nieuwe wandstelling voor de presentatie van STIHL producten. Op deze manier komen deze fantastische machines nog beter tot hun recht.
Een kleine impressie:

Toro zero-turn grasmaaier Toro zero-turn grasmaaier Toro zero-turn grasmaaier


Klaar voor aflevering

3X TORO zero-turn grasmaaier, innovatief door MyRide trillings- en schokvrij bestuurdersplatvorm. Zeer wendbaar, snel maaien, comfortabel...

Toro zero-turn grasmaaier Toro zero-turn grasmaaier Toro zero-turn grasmaaier Toro zero-turn grasmaaier Toro zero-turn grasmaaier Toro zero-turn grasmaaier

Carraro tractor

Aflevering multifunctionele Carraro TTR 4400 I tractor met omkeerbare stoel en stuur t.b.v. landgoedbeheer! In combinatie met cirkelmaaier, grondfrees en schepbak.

Teeuwen tuinmachines levert Carraro TTR 4400 Teeuwen tuinmachines levert Carraro TTR 4400 Teeuwen tuinmachines levert Carraro TTR 4400 Teeuwen tuinmachines levert Carraro TTR 4400 Teeuwen tuinmachines levert Carraro TTR 4400 Teeuwen tuinmachines levert Carraro TTR 4400 Teeuwen tuinmachines levert Carraro TTR 4400

Gratis Stihl App

Geen spelletje, maar een waardevol hulpmiddel: STIHL bundelt alle nuttige informatie over haar producten in een nieuwe, gratis en gebruiksvriendelijke app!

Met de gratis STIHL app heb je alle machinegerelateerde informatie bij de hand. Je kan er o.a. :

Download via de App-store (iOS)

Download via de Play-store (android)Accumachines bieden steeds meer voordelen

Tuingereedschap wordt alsmaar veiliger, efficiënter én gebruiksvriendelijker. Sinds de introductie van batterij-aangedreven machines, de zogenaamde accumachines, gaat die evolutie razendsnel. Iedereen kan tegenwoordig in de tuin werken, zonder moe te worden en zonder de buren te storen.
Met zijn krachtige, lichte en eenvoudig hanteerbare machines is STIHL één van de koplopers in dit domein. We hebben zelfs een verzamelnaam voor al die voordelen: Accu Power. Made by STIHL.
U kunt bij ons als vakhandelaar een demo machine reserveren en deze gratis voor één dag testen!

Meer info >>

Accu machines van Stihl


Nieuwe Stihl producten

Hieronder een selectie van nieuwe STIHL producten die onlangs op de markt werden gebracht:

Klik op deze link: http://www.stihl.nl/nieuwe-producten.aspx

Het betreft o.a. Stihl BR 450 C-EF, uiterst efficiente professionele bladblazer met elektrostart en accubladblazer BGA 100 en Stihl hogedrukreinigers.

nieuwe stihl producten: hoge drukreiniger

Avant 420 TDL voor Den Hertog Boomverzorging

Door Den Hertog Boomverzorging uit Hardinxveld-Giessendam (www.denhertogboomverzorging.nl) is bij ons een AVANT 420 met aanpassingen en dubbele luchtset voor allerlei werkzaamheden in de boomverzorging gekocht.
Gezocht werd een lichte shovel met veel hefkracht en stabiliteit, en ook de ondergrond mocht niet beschadigen in drassige omstandigheden. Avant was de enige juiste oplossing!
Veel gemak in het werk toegewenst namens Teeuwen Tuin, Bos en Parktechniek!

Teeuwen tuinmachines levert Avant 420 TDL Teeuwen tuinmachines levert Avant 420 TDL Teeuwen tuinmachines levert Avant 420 TDL

ISEKI SF 370 FH voor Camping De Hoge Waard

Onlangs mochten we een ISEKI SF 370 FH met 180cm maaidek afleveren bij Camping De Hoge Waard in Andel voor het maaien van de gehele camping. Wij wensen hen heel veel werkplezier toe!

Teeuwen tuinmachines levert Iseki SF 370 FH Teeuwen tuinmachines levert Iseki SF 370 FH

Viking hakselaar met geïntegreerde opvangbox

De nieuwe elektrische hakselaars Viking GE 135 L en GE 140 L verwerken rustig, maar toch krachtig takken tot een diameter van 40 mm. De takken worden door de snijwalsen langzaam naar binnen getrokken, verhakseld en het materiaal valt meteen in de geïntegreerde opvangbox van 60 liter. Extra handig is het inklapmechanisme van de GE 140 L, waardoor de hakselaar heel eenvoudig in de opvangbox kan worden neergeklapt.
Fantastische wasborstel met telescoopsteel

Deze waterdoorlatende wasborstel is uniek in zijn soort.

Door de gepluimde pvc vezels is de borstel extra zacht. Dit voorkomt krassen op de lak. Bovendien zijn twee zijden van het polypropyleen borstelblok bezet, zodat het blok zelf geen krassen of beschadigingen kan veroorzaken.


De borstel heeft een hoek van 30 graden. Dit zorgt ervoor dat een groter oppervlak in contact staat met de borstel, waardoor het reinigen sneller en grondiger gebeurt.
De waterdoorlatende telescoopsteel heeft een lengte van 120 cm en is uitschuifbaar tot 190 cm waardoor een werkhoogte van ongeveer 3m50 wordt bereikt. De steel is uitgerust met een handige drukknop en universele snelkoppeling.
De wasborstel is multifunctioneel en geschikt voor alle schoonmaakklussen in en rond het huis, caravan, boot, auto, maar ook voor serres, ramen en moeilijk bereikbare hoge plaatsen.
De waterdoorlatende wasborstel is compleet met telescoopsteel artnr. 1520285.
Adviesverkoop prijs incl. btw. € 26,00.


Geruisloos groenonderhoud zonder kabel

Vanaf heden is de nieuwe accubosmaaier FSA 90 R met beugelhandgreep leverbaar.
De FSA 90 met stuur/dubbele handgreep zal begin september leverbaar zijn.
De FSA 65 en FSA 85 zijn al langer in het assortiment opgenomen.

Geruisloos groenonderhoud zonder kabel

Met ’n STIHL kantenmaaier op accu is kanten maaien een makkie, ook voor taai gras. De lithium-ion accu levert de power om met deze accu grastrimmer gras en onkruid onder controle te houden – zonder al te veel lawaai te maken. De kantenmaaier op accu is dan ook de perfecte machine voor alle toepassingen waarbij lawaai en uitlaatgassen niet gewenst zijn – zoals thuis of in de buurt van ziekenhuizen en kinderdagverblijven. Kies voor stille kracht. De motor van de STIHL accu grastrimmer levert erg sterke prestaties – en dat dankzij de indrukwekkende lithium-ion batterij. Bovendien werkt u er erg stil en zonder uitlaatgassen mee. U kunt dus zorgeloos aan de slag met uw STIHL kantenmaaier. Accu heeft echter nog meer sterke punten… Draadloos – net zo makkelijk. U wilt mobiel en comfortabel maaien? Dan is de STIHL kantenmaaier op accu uw ding: het zijn draadloze, lichte machines met een laag trillingsniveau. Wat meer is: ze zijn erg makkelijk te bedienen.

Doelgroep:
Professioneel en particulier gebruik
 
Belangrijkste voordelen: 

  Adviesprijs
FSA 90 Autocut 25-2 zonder accu lader € 399
FSA 90 Grassnijblad 260-2 zonder accu en lader € 399
FSA 90 R Autocut 25-2 zonder accu en lader € 399
FSA 90 R Grassnijblad 260-2 zonder accu en lader € 399
FSA 90 Autocut 25-2 (AP 300 + AL 500) € 749
FSA 90 Grassnijblad 260-2 (AP 300 + AL 500) € 749
FSA 90 R Autocut 25-2 (AP 300 + AL 500) € 749
FSA 90 R Grassnijblad 260-2 (AP 300 + AL 500) € 749

Voor vrijblijvende verdere informatie kunt u natuurlijk bij ons terecht,
persoonlijk, via telefoon of mail. Wij zijn de gehele zomer geopend!


Nieuwe Stihl fanartikelen te koop

Nieuwe Stihl fanartikelen te koop zoals  iPhone telefoonhoes, strandlaken, loopfiets, kindertuinbroek, kinderpet etc.

Bekijk de artikelen op de website Stihl

Accutakkenscharen

Sterk snoeiwerk

Krachtig snoeien, krachtbesparend werken: de nieuwe accutakkenschaar STIHL ASA 85 snijdt takken tot 45 mm dik moeiteloos door. De instelbare lemmetopening kan worden aangepast aan takken van uiteenlopende diktes. Dat spaart tijd en energie. Dankzij het ergonomische accudraagsysteem kunt u zonder problemen een hele dag lang comfortabel werken. Daarom is de STIHL ASA 85 de ideale partner voor professionals. Of het nu gaat om snoeiwerk en verzorging in tuinen, parken, boomgaarden of boomkwekerijen: de STIHL ASA 85 snoeit met kracht, maar zonder moeite.

meer info

De nieuwe accuhoogsnoeier HTA 85

Met de handige en geluidsarme accuhoogsnoeier HTA 85 zaagt u vanaf de grond takken tot 5 m hoog zonder moeite weg.

meer info

De nieuwe accumotorzaag MSA 160 T voor boomverzorging

Hoger, lichter, stiller: de nieuwe accumotorzaag MSA 160 T is de referentie voor professionele boomverzorging.

meer info

MSA 200 C-BQ, de STIHL accumotorzaag met veel vermogen

Deze nieuwe STIHL accumotorzaag is uiterst geschikt voor gebruik in geluidsgevoelige gebieden. De accumotorzaag is eenvoudig te bedienen en werd voor een optimaal zaagvermogen voorzien van een zaagketting ¼ " PM 3.

meer info

De accudoorslijpmachine TSA 230

Klein formaat, grootse prestaties. Dankzij de emissievrije accutechnologie kunt u met de bijzonder kleine en lichte accudoorslijpmachine bij elke toepassing binnen of buiten gebruiken.

meer info

De steen- en betonzaag GS 461

Snijdt beton, verkort buizen, slijpt door muren en overtreft al uw verwachtingen. De eerste steen- en betonzaag van STIHL is de ideale aanvulling op uw doorslijpmachine.

meer info

 


Verkoop ISEKI TM 3215 compacttrekker

Onze klant R.J. Oomen wordt van harte gefeliciteerd met de aanschaf van een nieuwe ISEKI TM 3215 trekker, oktober 2014. Deze compacttrekker gaat ingezet worden voor grondbewerking zowel buiten als in tunnelkassen. Veel werkplezier toegewenst namens Teeuwen Tuin, Bos en Parktechniek.

Teeuwen tuinmachines levert ISEKI TM 3215 trekker Teeuwen tuinmachines levert ISEKI TM 3215 trekker

Accuheggenschaar HLA 85

Vanaf heden is de nieuwe accuheggensnoeier HLA 85 leverbaar. Een handige heggensnoeier op accu voor particulier en professioneel gebruik.

Doelgroepen:

Belangrijkste voordelen:

Omschrijving Prijs
HLA 85 - motor € 489
HLA 85 met AP 180 en AL 300 € 754

 


Accu struik- en grasschaar HSA 25

Vanaf heden is de nieuwe accu struik- en grasschaar HSA 25 leverbaar. Een handige accustruikschaar, buxusschaar en grastrimmer voor particulier gebruik.

accu struik en heggenschaarDoelgroepen:

Belangrijkste voordelen:

Artikelnummer Omschrijving Prijs
4515 011 3500 HSA 25 € 129

Meegeleverde toebehoren: messenset voor gras, messenset voor stuiken, accu, lader en opberg- en transportzak


Verkoop AVANT 528 TDL knikshovel

Onze klant Verburgt wordt van harte gefeliciteerd met de aanschaf van een nieuwe AVANT 528 TDL shovel in september 2014. Deze knikshovel incl. joystick met 6 functies en electrische antisper heeft diverse aanbouwwerktuigen waaronder een grasmaaier van 1200 mm breed.
Veel werkplezier namens Teeuwen Tuin, Bos en Parktechniek.

Teeuwen tuinmachines levert Avant knikshovel Teeuwen tuinmachines levert Avant knikshovel Teeuwen tuinmachines levert Avant knikshovel

 


De Groene Hand

Teeuwen Tuin, Bos en Parktechniek is lid van De Groene Hand en dealer van professioneel tuingereedschap in de bekende sterke merken. We hebben een compleet assortiment bestemd voor vakmensen die werkzaam zijn in diverse sectoren, zoals de hovenierssector, grond- , weg- en waterbouw, tuinders, stratenmakers en agrariërs, maar zeker ook voor de particuliere tuinliefhebber.
Klik op het logo om de producten te kunnen bekijken en ook te kunnen bestellen.


AVANT 635 TDL knikshovel

In het begin van het jaar 2014 mochten wij een AVANT 635 TDL knikshovel afleveren aan Aannemingsbedr. M.J. Smits B.V. te Nederhemert.
Zij kozen met name voor dit merk vanwege de multifunctionele inzetmogelijkheden van deze shovel. Hij zal ingezet worden voor mestwerkzaamheden en diverse werktuigen zijn meegeleverd.
Wij wensen de fa. Smits veel werkplezier met deze AVANT!

Teeuwen tuinmachines levert aan van Rink Hoveniersbedrijf Teeuwen tuinmachines levert aan van Rink Hoveniersbedrijf

Multi-one knikshovel

In december 2013 is aan hoveniersbedrijf J.W. Rink uit Aalst (www.hoveniersbedrijfrink.nl) een Multi-One S23D knikshovel met telscoopmast en aanbouwwerktuigen geleverd. Deze zal worden ingezet voor diverse werkzaamheden zoals: bestratingen, bosbouwwerkzaamheden, winterdiensten als sneeuwschuiven en zoutstrooien, tuinaanleg enz. enz.
Wij feliciteren J.W. Rink van harte met de aanschaf van de functionele shovel

Teeuwen tuinmachines levert aan van Rink Hoveniersbedrijf Teeuwen tuinmachines levert aan van Rink Hoveniersbedrijf Teeuwen tuinmachines levert aan van Rink Hoveniersbedrijf

AVANT shovel

In december 2013 is een nieuwe AVANT 528 TDL knikshovel met telescoopmast en aanbouwwerktuigen geleverd aan Van Kampen Opfokhennen te Randwijk. Deze zal worden ingezet voor diverse werkzaamheden in de pluimveestallen en ook voor maaiwerk rondom het bedrijf.
Wij wensen de Fa. Van Kampen veel succes met deze shovel!


Teeuwen tuinmachines levert aan van Kampen Teeuwen tuinmachines levert aan van Kampen

TORO

Met ingang van 2014 verkopen wij ook TORO produkten! Niet alleen motorgazonmaaiers en zweefmaaiers, maar ook gazon- en tuintractoren en maaiers met nuldraaicirkel. De kenmerken van gazonmaaiers zijn: De kenmerken van zogenaamde zero-turn maaiers zijn: Kortom, veel keus voor duurzame en betrouwbare prestaties!
meer info -->Nieuwe Iseki 4295 HST trekker geleverd aan gemeente Aalburg   

In oktober heeft de gemeente Aalburg een nieuwe trekker gekocht t.w. ISEKI TH 4295 compacttrekker. Deze wordt ingezet voor de plantsoenendienst en overig groenonderhoud uitgevoerd door de Stichting Go. Gemeente Aalburg wordt van harte gefeliciteerd met de aankoop van deze functionele trekker.
Veel werkplezier toegewenst namens team van Teeuwen Tuin, Bos en Parktechniek!

Teeuwen tuinmachines levert aan gemeente Aalburg Teeuwen tuinmachines levert aan gemeente Aalburg Teeuwen tuinmachines levert aan gemeente Aalburg

Klimmaterialen in winkel uitgebreid 

Klimgordels, klimlijnen, stroppen, katrollen, stijgklemmen, werpmaterialen, fliplijnen, karabijnhaken, lijnklemmen, valbebeveiliging etc, Allerlei materialen voor de boomverzorger om op een verantwoorde en veilige manier bomen te verzorgen en in goede conditie te houden.


Pellenc professionele tuin- en parkmachines met baanbrekende accutechniek!

pellenc carvingMet PELLENC tuinmachines draagt u bij aan bescherming van de natuur, voorkomt u geluidsoverlast, helpt u het verbruik van fossiele brandstoffen verminderen, verbetert uw werkcondities, verhoogt u uw rendement en productiviteit en bespaart u aanzienlijk op brandstofkosten en onderhoud.

Met een PELLENC machine bent u verzekerd van een snelle, krachtige, lichte, betrouwbare, stille, schone en gebruiksvriendelijke machine.

Recent zijn wij officieel dealer geworden van PELLENC pellenc batterijaccugereedschap:

  • Bosmaaiers
  • Bladblazers
  • Kettingzagen      
  • Hoogsnoeiers
  • Heggenscharen 
  • Snoeischaren

Een volle werkdag op één batterijlading!

NIEUW  -  EXCLUSIEF  -  INNOVATIEF

Bijv.  De unieke PELLENC AIRION bladblazer is revolutionair licht, stil, snel, krachtig, reukloos en zonder startproblemen.

pellenc bladblazer

pellencMIN x MIN = PLUS
MINder uitstoot van schadelijke stoffen
MINder geluidsproductie
MINder gebruikskosten per uur/dag
MINder onderhoudskosten/stilstand
MINder gewicht in handen
MINder terugverdientijd

Spaar je gezondheid en tegelijkertijd heel wat euro’s.
Ervaar alle PLUSpunten van PELLENC electrisch gereedschap en maak ermee kennis in onze showroom!

meer info

pellenc